MANİSA / TURGUTLU - Dr.Hüseyin Orhan İlkokulu

Şevki KABAŞ - Müdür Yardımcısı

1977 yılında Denizli’nin Çal ilçesinde dünyaya geldi. Denizli Çal Süller Cumhuriyet İlkokulu’nda İlkokulu,Çal Süller Ortaokulu’nda ortaokulu, Çal Lisesi’nde lise eğitimini, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini 2000 yılında tamamladı.

Mart 2002 ‘de Erzurum İli Tortum İlçesi Arılı Köyü’nde  müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak görevine başladı. Eylül 2006 tarihinden Ağustos 2011 tarihine kadar Tortum Yukarı Sivri Köyü’nde sınıf öğretmeni olarak görevine devam etti.

Eylül 2011 tarihinde Manisa Turgutlu Dr.Hüseyin Orhan İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Aralık 2015 ve Ekim 2016 tarihleri arasında  Turgutlu Kamil Semizler İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı

Halen Dr. Hüseyin Orhan İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babası.